Joost
@Color_Logo(180-52)

Opgericht door Joost Kroon met als doel het midden en klein bedrijf te kunnen helpen met de veel voorkomende problemen op het gebied van kleur weergave en reproductie en het opzetten van een 'Colormanagement Workflow'.


Na meer dan zes jaar actief te zijn geweest in de colormanagement branche o.a. bij het meest toon aangevende bedrijf op het gebied van colormanagement binnen de grafische sector “Koldenhof Grafimedia Expertise” wordt deze kennis nu in dienst van GRAPHit bv aan u aangeboden. @Color is dan ook een bedrijf dat zich speciaal richt op de bedrijven waar de soms frustrerende kleur problemen een ergernis van aller dag vormen.

Naast alle zaken op het gebied van colormanagement is @Color ook gespecialiseerd in de ontwikkeling van uw eigen gezicht op het almaar groter wordende internet. D.m.v. het gebruik van professionele maar zeer begrijpelijke software kan @Color voor u zeer snel en dus tegen een zeer gunstig tarief zorgdragen voor het ontwerp van uw website. Indien wenselijk bestaat er ook de mogelijkheid dat @Color uw website voor u onderhoud op basis van de door u verstrekte informatie (inhoud).

@Color werkt in dienst van GRAPHit bv gevestigd in Krommenie. GRAPHit heeft haar sporen binnen de grafische sector reeds verdiend en @Color maakt dan ook dankbaar gebruik van de kennis welke ze van GRAPHit toegespeeld krijgt.
Diensten pakket

@Color heeft zowel ‘
online’ als ‘onsite’ diensten in haar pakket. Hierdoor ontstaat een grotere flexibiliteit zodat een bezoek bij u als klant niet altijd noodzakelijk is.

Online(80)
De ‘online’ diensten zijn betaalde pakketten welke u van deze site kan downloaden. Deze pakketten bestaan uit testkaarten met een zeer uitgebreide gebruikshandleiding. De testkaarten worden, nadat u deze heeft afgedrukt en opgestuurd, ingemeten zodat het kleurgedrag van uw printer in kaart kan worden gebracht. Wij voorzien u vervolgens van de nodige informatie hoe u dit ‘kleurprofiel’ moet gebruiken.

Vanzelfsprekend stopt of begint een colormanagement workflow niet bij uw printer, ook andere hard- en software elementen spelen een belangrijke rol. Monitoren, scanners, camera's, proefsystemen, beeldbewerking en opmaaksoftware al deze elementen hebben hun eigen kleureigenschappen en dienen derhalve op elkaar te worden afgestemd. Hiervoor biedt @Color u oplossingen in de vorm van haar ‘onsite’ diensten. Deze diensten worden sinds 30 oktober 2006 aangenomen en uitgevoerd door GRAPHit bv.

Onsite(80)
De ‘onsite’ diensten bestaan naast consultancy en implementatie werkzaamheden ook uit het geven van adviezen m.b.t. de aanschaf van hard- en/of software, welke nodig zijn voor een goed werkende CMS workflow.
Ook het geven van Colormanagement Workshops waardoor de kennis binnen uw bedrijf t.a.v. colormanagement gerelateerde werkzaamheden toeneemt, behoord tot de mogelijkheden. Deze workshops worden afgestemd op de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Zoals eerder vermeld zullen de 'onsite' werkzaamheden vanaf 30 oktober 2006 worden aangenomen en uitgevoerd door
GRAPHit bv.


Website(80)
Vele hebben problemen met het creŽren van een eigen identiteit op het internet. @Color heeft hiervoor een passende oplossing in de vorm van haar 'web-design' diensten. Eenvoudige doch zeer professionele websites zijn de basis, maar extra's zoals een forum en/of web-winkel behoren ook tot de mogelijkheden.