consult
Consultancy & Implementatie

@Color brengt voor iedereen een helder en duidelijk verhaal zonder alle, vaak onnodige, technische praat. @Color levert haar Colormanagement diensten op het niveau van de gebruiker en niet op dat van de ontwikkelaar van de producten en is gespecialiseerd in het in kaart brengen van het genoemde kleurkarakter van de door u gebruikte apparatuur.

De kennis welke binnen de grafisch industrie is opgedaan vindt via @Color een weg naar andere markten zoals de fotostudio’s, fotovaklabs, kleinere onwerp/reclame studio’s en semi-professionals.

Na het in kaart brengen van de gebruikte apparatuur en de mogelijkheden hiervan zal de expertise binnen @Color gebruikt worden om een goed werkend en voorspelbaar CMS op te zetten. Binnen @Color is alle benodigde hard- en software aanwezig om dit voor u te verwezenlijken.

Naast dergelijke implementatie trajecten heeft @Color, in dienst van
GRAPHit bv, de mogelijkheid u te voorzien van alle soft- en hardware welke nodig zijn voor het in stand houden van de goede werking van uw CMS.
Online(80)        Onsite(80)
Online Diensten     Onsite Diensten

Workshops / Training
training


Theoretische kleurkennis verhogen?

Naast colormanagement consultancy en implementatie voorziet @Color, aan de hand van een workshop, u van alle ins & outs t.a.v. een goed werkende Colormanagement Systeem.

De workshops worden op maat gemaakt dus speciaal voor uw colormanagement workflow en zijn zo ontworpen dat een ieder kan deelnemen ongeacht het huidige kennisniveau.

Behoefte aan meer tekst en uitleg t.a.v. veel gebruikte norm-standaarden zoals
ISO 12647-2 en D50 of werkwijzen als de NIDF digitale fotografie standaard?, dan bent u bij @Color aan het juiste adres.

@Color kan u, eventueel in samenwerking met haar partners, haarfijn uit de doeken doen wat alle voors en/of tegens zijn indien u gebruik gaat maken van dergelijke standaarden.


Voor een persoonlijk en op maat advies t.a.v. colormanagement consultancy en/of training verzoek ik u contact met mij op te nemen.


@Color_Logo

Junistraat 43
1335 CX Almere

T. 0651-285602

www.addcolor.eu
info@addcolor.eu