RapidWeaver-Icon

Ook uit de laatste statistische gegevens blijkt dat Nederland hoog scoort op de ranglijst van domeinnaam registratie in de wereld. Dit houdt in dat er velen onder u zijn die in het bezit zijn van één of meer geregistreerde domeinnamen.


Toch is het voor veel mensen lastig om zich snel en als het even kan professioneel te profileren op het grote internet.

Veel software, zowel online als offline, verlangt de nodige kennis van talen als: html, xml en php of stylesheets. Menigeen verslikt zich hierin of heeft niet de tijd zich deze zaken eigen te maken. Toch is het voor veel bedrijven belangrijk duidelijk aanwezig te zijn op dit immens grote netwerk,
maar hoe doe je dat?

rapidweaver_screenshot


Gebruik makend van de nieuwste software in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen op webdesign gebied, biedt @Color u de helpende hand.

Eerst zal er samen met u een ontwerp gemaakt worden van uw website.
Na goedkeuring van het ontwerp worden de betreffende webpagina’s met de door u verstrekte data en afbeeldingen gevuld. Hierna wordt de website online gezet bij een door u aangewezen hosting provider. 


Indien u uw geregistreerde domeinnaam nog niet heeft ondergebracht dan kan @Color u voorzien van een zeer goede en betrouwbare hosting provider.
Website(80)
WebMaster

Naast het ontwerp van een website bestaat er ook de mogelijkheid dat @Color als uw webmaster optreed.
Dit houdt in dat u @Color de opdracht geeft uw website te monitoren en veranderingen door te voeren op basis van de door uw verstrekte gegevens.
Let wel @Color is geen hosting provider en is derhalve ook niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid van uw website.

@Color zal u tevens uit de doeken doen hoe uw website aangemeld kan worden bij een zoekmachine zoals Google. Er bestaan vele methode om uw website snel en vooral goed te laten indexeren zodat uw snel te vinden bent door uw klanten.

Kortom @Color draagt zorg voor een eigentijdse, moderne en professionele uitstraling van uw bedrijf op het internet zonder dat uw hoeft te investeren in kennis en tijd, zodat u zich helemaal kan richten op die dingen waarin 'u' goed bent.


@Color_Logo

Junistraat 43
1335 CX Almere

T. 0651-285602

www.addcolor.eu
info@addcolor.eu