Online & Onsite diensten

Vanaf 30 oktober 2006 zijn alle '
onsite' en 'online' diensten van @Color opgegaan in het dienstenpakket van GRAPHit b.v.
Dit houdt in dat, indien u gebruik wenst te maken van de diensten van @Color, u in contact gebracht zal worden met de verkoop afdeling van de firma GRAPHit alwaar u uw probleemstelling neer kan leggen.


logo_graphit1
Als middelgroot en onafhankelijk automatiseringsbedrijf met 20 jaar ervaring in grafi-media processen, is GRAPHit specialist in het bieden van maatwerk IT- en publishing-oplossingen op het gebied van druk, print en internet. Oplossingen die helpen de bedrijfsvoering, de informatieverwerking en het productieproces van ontwerp- en reclamebureaus, lithografen en prepress-bedrijven, drukkers en uitgeverijen sterk te verbeteren.

Een unieke combinatie van branchegerichte knowhow, efficiŽnte implementatie, perfecte ondersteuning ter plekke of op afstand en een breed productassortiment maakt GRAPHit tot de ideale partner achter de schermen. Bij GRAPHIt staat zowel de klant als de klant van de klant centraal. GRAPHit levert: Maatwerk software, maatwerk scripts, standaard eigen software, advies, opleidingen, services, SLA overeenkomsten en hard- en software van derden.

Behalve de producten die wij met GRAPHit Development ontwikkelen, is GRAPHit een System Integrator voor de grafimedia industrie.

Onze producten en services samengevat:

Wij leveren adviesdiensten, projektleiding, implementatie services, trainingen, SLA's voor uw grafimedia-workflow. GRAPHit beschikt over een deskundig team van consultants, docenten en system engineers.

Wij leveren tevens hard- en software, onder andere van Apple, HP, Xerox, Adobe, WoodWing en Extensis. Voor deze producten leveren wij alle denkbare service. Wij doen vooronderzoek binnen uw bedrijf, op basis hiervan adviseren wij welke maatregelen genomen moeten worden en maken wij een planning, een implementatie- en trainingsschema.

GRAPHit beschikt over een call-center dat onder contract bereikbaar is voor de melding van al uw storingen en vragen. Afhankelijk van uw contractvorm is dit call-center binnen kantooruren, maar ook ver daarbuiten bereikbaar.

GRAPHit beschikt over een deskundige verkoopstaf, deze kunt u bereiken via het mailadres
verkoop@graphit.nl maar uiteraard ook telefonisch. Zij komen graag bij u langs voor een inventarisatie van uw wensen.


Volg deze link om verder te gaan naar de online store van @Color.
@Color_Logo(Store)